Dolors Guillén ja és Presidenta de la Fundació Tecnocampus

El Ple Municipal finalment vota per unanimitat l’adquisició del càrrec a Guillén

  • Marta Gómez i Fotos d'Anna Aluart
  • Dilluns, 08 Febrer 2016 00:00

Ple de desembre

La regidora de Promoció Econòmica, Dolors Guillén, encara no havia assumit el càrrec de Presidenta de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme fins ahir, al Ple Municipal del mes de febrer. En la sessió plenària del mes de gener els grups municipals s’havien negat a votar per “manca d’arguments” pel trasllat del càrrec entre Miquel Rey i l’actual Dolors Guillén i per “no entendre” el perquè de la reclamació de Rey en mantenir aquest càrrec. Guillén doncs, va assumir aquest càrrec aquesta setmana i per la totalitat dels vots del consistori, tot i que hi va haver alguns matisos.

La CUP va posar sobre la taula la relació entre Eurecat i l’Ajuntament. Eurecat és precisament l’empresa que va marxar a liderar Rey i que sembla que ara podria desvincular-se del consistori mataroní. “Hem sabut que l’Ajuntament ja no té cap mecanisme d’intervenció dins d’Eurecat i això anul·la el “factor territori” que teníem amb ells”, assegurava el líder de la CUP, Juli Cuéllar. La petició, traslladada directament a l’alcalde, David Bote, va ser resposta a l’instant: “Hem demanat a Eurecat que estableixi quina és la relació entre l’Ajuntament i ells mateixos”, deia Bote.

100 per cent pel govern

Pel que fa al PP, Jose Manuel López va atacar al percentatge de dedicació a l’Ajuntament que ara obtenia la nova regidora. Un tema que també senyalaven des de la CUP. Guillén passa a tenir el 100 per cent de la dedicació al govern mentre que Rey ho feia amb un 95 per cent. “Mentre no enganyem a ningú i fem la feina, cap problema, però a vegades sobten algunes decisions”, amenaçava López.