86.199 mataronins cridats aquest diumenge a les urnes

Les eleccions al Parlament arriben després d’una de les campanyes més intenses dels darrers anys

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 25 Setembre 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, Votació 1

El 27 de setembre ha arribat. Aquest diumenge hi ha convocades eleccions al Parlament de Catalunya, unes eleccions en què podran exercir el seu dret a vot un total de  86.199 mataronins d’una població de gairebé 125.000 habitants. La votació ve anticipada per una de les campanyes electorals més intenses, a escala nacional, dels darrers temps per la naturalesa de plebiscit amb les que alguns partits compareixen als comicis.

Les eleccions a més parteixen d’una graella de sortida diferent amb partits històrics integrats en candidatures més àmplies, com CDC i ERC juntes a Junts pel Sí o ICV-EUiA fent pinya amb Podem i altres partits, a Catalunya Sí que es Pot. També és el primer cop en dècades que Unió es presenta en solitari.

Tres canvis de col·legi

A Mataró En total hi haurà 116 meses distribuïdes en 75 seccions electorals, ubicades a la vegada en 33 edificis diferents o col·legis electorals. Respecte a les passades Eleccions Municipals 2015 s’han traslladat al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5) les dues seccions electorals que estaven situades a CETEX (CETEMMSA), al número 9 del carrer dels Germans Thos i Codina, i també la que estava ubicada a l’edifici La Moderna, al carrer de Cuba, 47. Corresponen respectivament a les seccions 1, 2 i 3 del districte 6.

Els resultats de les eleccions d’aquest diumenge a Mataró es podran consultar a través de la pàgina web de l’Ajuntament i a través de totmataro.cat. La setmana que ve el reportatge del Tot interpretarà aquest 27S en clau local.