Podem censura la regidora que ha abandonat Volem Mataró

El Consell Ciutadà renuncia a col·laborar amb Anna Maria Caballero

  • Redacció
  • Dimarts, 01 Setembre 2015 12:22

Executiva podemos

El Consell Ciutadà de Podem a Mataró censura, en un comunicat públic, la decisió de la regidora Anna Maria Caballero d’abandonar el grup municipal de Volem Mataró. Caballero assegurava en la seva carta que passava a ser regidora no adscrita per “donar millor resposta als plantejaments de Podem” i ara és el Consell Ciutadà a Mataró del partit liderat per Pablo Iglesias qui recorda que només aquest òrgan pot parlar en nom de Podem. En un comunicat, el Consell recorda que Caballero no va ser escollida com a representant de Podem perquè el partit “no es va presentar a les eleccions municipals” i per tant la regidora no els pot representar.

Volem Mataró es va presentar com a Agrupació d’Electors obtenint tres regidores, una d’elles la pròpia Anna Maria Caballero. Volem Mataró ja ha demanat a la no adscrita que dimiteixi, deixant l’acta de regidora.

El Consell fa públic que “renunciem a qualsevol tipus de col·laboració amb l'ex-regidora i manifestem el nostre suport en nom de Podem Mataró a l'agrupació d'electores i electors Volem Mataró”.

Cal recordar que la secretària general de Podem Mataró és Montse Morón, cap del grup municipal de Volem.