Sis mataronins a les llistes dels partits pel 27S

Alícia Romero del PSC és la que té més opcions d’entrar i mantenir-se al Parlament

  • Redacció
  • Dilluns, 31 Agost 2015 10:44

Candidats 27S

Les eleccions del proper 27 de setembre inclouen noves formacions, com la de Junts per Sí o la de Catalunya sí que es Pot, entre partits coneguts per la seva trajectòria com Unió o el PP entre altres. Les votacions decidiran la composició del Parlament de Catalunya que podria tornar a tenir presència mataronina. A les llistes s’hi reconeixen diferents noms.

L’exregidora de Mataró, Alícia Romero, que és actual diputada al Parlament pel partit dels socialistes, és la mataronina que té més opcions de tornar a ser present a la cambra catalana. Romero va al lloc número 4 de la llista del PSC pel pròxim 27 de setembre. Xavier Safont-Tria va de número 13 a la llista de la CUP encapçalada per Antonio Baños. De la mateixa formació política hi trobem a Juliana Barcardit, l’actual presidenta del Moviment Educatiu del Maresme (MEM) com a suplent.
 
Per Unió Democràtica és l'exregidora Olga Ortiz qui ocuparà el 14è lloc a la llista i el president comarcal de la formació, Guillem Aresté, es quedarà a la 41a posició. Pel que fa al grup de Catalunya sí que es pot, la cara mataronina serà Noe Ayguasenosa, la coordinadora d’ICV a Mataró, que ocupa el número 19 de la llista.