Front d’esquerres contra la Festa al Cel

ERC, Volem, CUP i ICV-EUiA demanen aturar “la despesa econòmica desproporcionada que suposa aquest esdeveniment”

  • Redacció
  • Dilluns, 20 Juliol 2015 11:24

esquerres
 

Primera mostra de força i unitat de les esquerres de l’oposició mataronina. ERC, Volem, CUP i ICV-EUiA demanen al nou govern municipal que aturi immediatament la Festa al Cel “per aturar la despesa econòmica desproporcionada que suposa aquest esdeveniment”. Els portaveus dels quatre grups municipals demanaran oficialment una reunió amb el govern per aconseguir aturar aquest esdeveniment, que en l’edició passada va suposar una despesa aproximada de 600.000 euros.

En el comunicat dels partits s’afirma que “en l’actual moment de crisi econòmica i retallades en els serveis bàsics per falta de pressupost, considerem un despropòsit destinar centenars de milers d’euros a aquest espectacle aeri”. Els partits proposen destinar aquesta partida a benestar social.

Els quatre partits, que sumen 10 regidors al Ple, igual que el govern PSC-CiU, afirmen que “un espectacle amb presència i protagonisme militar no és el model de promoció més adequat per a la nostra ciutat. L'exhibició d’aparells militars a Mataró contradiu els valors de la pau i l’antimilitarisme, constituint, a més, un nou malbaratament ambiental finançat amb diner públic”.