Podemos recolza la candidatura de VOLEMataró

La secretària general de Podem Catalunya participa en un acte al Cafè de Mar

  • Redacció
  • Dimecres, 20 Maig 2015 14:02

Volem Mataró

VOLEMataró rep el recolzament de Podemos amb la presència de Gemma Ubasart, secretària general de Podem Catalunya, en un acte al Cafè de Mar. La presència d’Ubasart buscava recordar el fet que Podemos dóna suport a les diferents agrupacions que han presentat candidatures a les seves respectives poblacions.

Durant l’acte, Ubasart va recordar que “aquest 24 de maig anem a per totes, anem a demostrar que sí que es pot”, afegint que “vam acordar que aquest seria l’any del canvi, i ho serà!”. L’auditori de participants va preguntar a la secretària sobre el dret a decidir, al que va respondre que Podemos portava al programa de les europees, com porta al programa de les Autonòmiques, el posicionament a favor del dret a decidir dels pobles.

Volem Mataró

La presència d’Ubasart volia demostrar el suport a VOLEMataró, així com a la candidatura veïna ‘Vilassar de Mar, sí que pot, sí puede’. L’acte va comptar amb la presència el secretari general de Podem Vilassar de Mar, Jesús Arroyo; la candidata vilassarenca, Zenaida González, i la secretària general de PODEMataró i alcaldable per VOLEMataró, Montse Morón.