CiU demana a l’Assemblea Pagesa que retiri la demanda que frena El Corte Inglés

Fernàndez i Rey es mostren convençuts que la ciutat crearà 4.000 llocs de treball el pròxim mandat

  • Redacció
  • Dimarts, 19 Maig 2015 09:24

Rey i Fernàndez, en roda de premsa

“Demanem a l’Assemblea Pagesa que retiri el recurs que a hores d'ara és l’únic escull que falta per fer possible la instal·lació del Corte Inglés”. L’alcaldable de CiU Quim Fernàndez va posar dilluns noms i cognoms –fins i tot va citar l’històric Pep Riera– al que per ell és “l’últim escull” que frena l’aterratge de la multinacional a la ciutat. Fernàndez va apel·lar els pagesos a “un exercici de responsabilitat i amor a la ciutat”, ja que, segons l’alcaldable, mantenen el recurs com a arma política per “un altre tema que no té res a veure com són les terres afectades pel traçat de la línia orbital de tren”. CiU demana que no barregin les dues temàtiques i dóna a entendre que l’Assemblea tindrà el suport d’un govern encapçalat per CiU a l’hora de demanar el canvi del recorregut previst del tren.

La petició pública a l’Assemblea Pagesa es va donar en el marc de la presentació de propostes d’ocupació de CiU que es marca com a objectiu pel pròxim mandat que la ciutat generi 4.000 llocs de treball, el doble que entre 2011 i 2015. Per a fer possible la creació de 4.000 llocs de treball a la capital del Maresme, Fernàndez  compta amb diverses propostes. Per una banda, hi ha els grans projectes "que s'han de començar a fer visibles el proper mandat", l'esperada arribada del Corte Inglés i el projecte del partit: 'Mataró Fòrum'. Es tracta de dues iniciatives "per dinamitzar el comerç del centre urbà i potenciar l'economia local".

El candidat de CiU també subratlla que en els darrers quatre anys el govern municipal "ha treballat per preparar urbanísticament diversos sectors de la ciutat" per fer possible la instal·lació d'empreses del sector terciari i comerç. Hi destaquen zones com El Sorrall, Iveco-Renfe, la Riera de Cirera o l'àmbit de la Carretera de Cirera. En aquest sentit s'ha compromès a "atraure inversions i aprofitar les oportunitats".