Iceta: “Més que a càrrecs, aspirem a condicionar el govern de la ciutat”

El Primer Secretari del PSC fa costat a David Bote després de visitar Cerdanyola

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 11 Maig 2015 17:49

PSC Iceta

Miquel Iceta, líder del Partit dels Socialistes de Catalunya, va ser dilluns a Mataró donant suport a David Bote. Després de visitar Cerdanyola, Iceta va presentar el nou alcaldable com una opció "millor que l'alcalde dels últims 4 anys". Tot i que la seva prioritat és recuperar la històrica alcaldia socialista, Iceta subratlla que "més enllà de tenir càrrecs, aspiren a condicionar el govern de la ciutat i a aportar una orientació política".

L'alcaldable, David Bote, qualifica la tasca de Convergència i Unió a Mataró de "retrocés de la dreta" i va assegurar que els socialistes volen "tornar a posar l'Ajuntament al capdavant dels problemes reals". El candidat va explicar les prioritats del seu equip que impliquen recuperar l'economia i generar llocs de treball, rescatar a les persones que ho estan passant malament amb la crisi i oferir una ciutat "neta" i "cuidada". També va acusar CiU d'haver fet una tasca "poc transparent i va prometre un govern "obert, proper i transparent".

El Front Marítim i el Port, la segona locomotora
David Bote va presentar diumenge des del Port de Mataró les propostes de programa que han de convertir el Front Marítim en “la segona locomotora comercial” de la ciutat. Pel PSC, CiU no ha dut a terme “cap inversió, ni cap projecte de futur a la zona”. Per a Bote “l’activitat nàutica és un sector que pot crear ocupació: manteniment i reparacions d’embarcacions: fusters, electricistes, tapissers i altres oficis” i proposa “un pla realista d’inversions: amb una política de promoció del port dins i fora de la ciutat i escoltant i treballant conjuntament amb els usuaris, restauradors i comerciants.”