Fernàndez vol avançar en habitatge per un Mataró lliure de desnonaments

El candidat assegura que el Benestar Social serà la màxima prioritat del seu govern

  • Redacció
  • Dilluns, 11 Maig 2015 17:14

Quim Fernàndez miting

El candidat de CiU a l'alcaldia de Mataró, Joaquim Fernàndez, marca el benestar de les persones "com la màxima prioritat de la seva acció de govern". Per a Fernàndez, "és necessari un impuls econòmic que permeti millorar la qualitat del benestar" i, per això, basa el seu programa en el benestar social i la promoció econòmica. El convergent ha apostat per facilitar l'accés directe als serveis socials a tota la població de forma "justa i adequada". L'alcaldable ha dit que seguirà negociant amb les entitats financeres "perquè els habitatges buits es posin a disposició de les famílies" i que vol "un Mataró lliure de desnonaments". També preveu afavorir la integració dels infants als centres educatius.

Precisament la intenció de CiU Mataró per a garantir la integració dels infants a totes les activitats que es deriven de l'escolarització, implica oferir els recursos materials complementaris no gratuïts "perquè els infants més vulnerables tinguin els llibres i el material escolar necessari".

Joaquim Fernàndez subratlla que facilitaran les reformes bàsiques als domicilis de gent gran vulnerable "per a garantir adequades condicions de vida" i que fomentaran la creació d'una xarxa de voluntaris per als avis. El cap de llista de CiU a la capital del Maresme explica que "volen potenciar l'autonomia personal". "Promourem la contractació de persones amb discapacitat perquè puguin assolir la independència econòmica i facilitarem recursos a les persones amb discapacitat o en situació de dependència", diu el candidat de CiU a Mataró, Joaquim Fernàndez.