El PP proposa una estació central de busos al Pla d’en Boet

Advoca per la substitució de la zona blava per una zona taronja de rotació gratuïta

  • Redacció
  • Dimecres, 06 Maig 2015 12:05

PP

Les antigues pistes d’examen viari, a prop de l’Hospital van ser l’escenari en el que el Partit Popular va presentar les seves propostes de mobilitat. En aquesta zona proposen un aparcament gratuït de rotació per als equipaments esportius propers i pel propi Hospital. El PP també vol impulsar una estació central de busos al Pla d’en Boet, a prop del TecnoCampus, que no produeixi molèsties als veïns.

José Manuel López, alcaldable popular, advoca per la reconversió de les zones blaves en zones taronja, de senyalització obligatòria i de rotació però gratuïtes. “ A Mataró es paga una de les zones blaves més cares de l’Estat i no acompleix amb els seus objectius ja que a  carrers sencers estan buides la major part del dia, amb l’afegit que s’ha de pagar els vigilants.”. El PP també vol potenciar  l’ús de la bicicleta “garantint la seguretat pels ciclistes i vianants i finalitzant un anell de carril bici a les zones de la ciutat on l’orografia i la configuració de les vies ho permetin”.

El PP també advoca per acordar al Ministeri de Foment “el reforçament de les vies del tren a Cabrera per tal d’evitar els talls de circulació que es produeixen amb les llevantades”.