Poc debat i moltes coincidències al debat sobre polítiques socials

Els nou partits modulen les seves propostes en àmbits com l'accessibilitat o la integració

  • Redacció
  • Dilluns, 27 abril 2015 09:54

Debat polítics foment

El Foment Mataroní va acollir, dimecres passat, el primer debat públic entre les nou forces que concorreran a les eleccions del pròxim 24 de maig. Organitzat conjuntament per entitats del tercer sector com la Fundació El Maresme, Càritas, el Centre de Formació i Prevenció, Agim i Salesians, el debat va servir per corroborar que, amb els matisos ideològics atenuats, totes les formacions són capaces de ressaltar l'accent social dels seus programes. Sobre l'escenari hi havia set alcaldables, tots menys els de la CUP i PxC i les propostes posades sobre la taula van ser, en molts casos, coincidents.

Pactes que es compleixin

L'ajuda social, la integració o l'accessibilitat van centrar en paral·lel en àmbits com la formació, bona part dels blocs d'intervencions, en els que va destacar l'aposta repetida per establir pactes locals en diversos d'aquests àmbits i, sobretot, després complir el pactat en aquests pactes.

Una quarantena de persones van assistir al Foment al debat, el primer de diferents que de forma sectorial faran coincidir els candidats i creuar les seves propostes temàtiques.