David Bote presenta el “codi ètic" d’una "candidatura honesta”

El candidat del PSC reivindica l’herència i l’obra de govern de Majó, Mas i Baron

  • Redacció
  • Dilluns, 16 Març 2015 10:58

David Bote en l'acte de presentació del seu codi ètic

David Bote, alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Mataró, va presentar en un acte públic a la plaça d’Isla Cristina de Cerdanyola el codi ètic de la candidatura que encapçala. Bote va parlar de “compromisos” tant durant la campanya com durant el mandat pels que advocar per “una política rigorosa, transparent i honesta”. Entre altres promeses com fer públic el seu sou i limitar a tres mandats la presència a l’Ajuntament, el candidat va sorprendre assegurant que dedicarà una setmana a cada barri de manera que “la política es faci a peu d’obra i l’alcaldia estigui a prop del ciutadà”.

Bote combina l’aposta nova en clau d’una candidatura que defineix com “transparent i honesta, amb un equip renovat, amb noves idees i noves maneres de fer” amb la reivindicació dels tres alcaldes socialistes que ha tingut Mataró. Així va reivindicar l’obra de Majó, Mas i Baron assegurant que “amb ells Mataró va viure la transformació social i urbana més important de la nostra història”.

Bote va assumir en públic un sou sota els criteris de dedicació i el principi d’austeritat o no acceptar regals, entre altres compromisos. Respecte del programa electoral va advocar per recuperar l’economia de la ciutat i crear llocs de treball, i treballar contra la crisi i els seus efectes socials.