VOLEMataró celebra el seu procés de primàries

La formació habilita dues taules aquest dissabte 14

  • Redacció
  • Dijous, 12 Març 2015 13:02

Podemos

VOLEMataró celebra aquest dissabte 14 el seu procés de primàries. L’Assemblea Ciutadana de Mataró ha aprovat les persones que aniran a les primàries. En total, 21 persones del Cercle de Mataró i ciutadans i ciutadanes individuals s’han presentat per a poder concórrer al procés per a confeccionar el tram de la llista electoral i escollir el cap de llista.

El seu procés de primàries es realitza en dues fases. Per un costat es vota el o la cap de llista, i per un altre el tram del 2 al 14 de la llista. La voluntat de l’Assemblea Ciutadana de Mataró és que la resta de membres de la llista la componguin persones convidades i que representin la pluralitat associativa i persones compromeses de la ciutat. Montse Moron i Juan de la Rosa es presenten a cap de llista i 19 persones es presenten per a ser escollides en el tram del 2 al 14.

VOLEMataró, que serà el nom de la candidatura, es presentarà en la fórmula d’agrupació d’electors i electores diferint així del format clàssic de partit polític. Des de la formació, es considera aquest procés de primàries com "un revulsiu a la ciutat perquè persones no membres de cap partit polític han pogut presentar-se".

Les dues taules obertes durant la jornada estaran situades de les 10:00 a les 20:00 al Casal de l’Aliança i a la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes de Cerdanyola.