Dura crítica d’ICV-EUiA a les polítiques d’educació de CiU

El grup assegura que no acceptarà cap reducció de grups a P-3 a la ciutat

  • Redacció
  • Divendres, 09 Gener 2015 12:54

Conxita Calvo

Dures crítiques d’ICV-EUiA a la política educativa de CiU. La regidora Conxita Calvo va acusar en roda de premsa al regidor Pere Galbany d’incomplir els acords presos en el si de la planificació escolar de la ciutat. “Ara ens anuncia que es retallaran dos grups de P-3 a la nostra ciutat, mostrant-nos que aquell desplegament participatiu era una farsa, un engany a tota la comunitat educativa i a la ciutadania”, va dir.

Segons Calvo, “no hem vist cap defensa dels acords presos, perquè els SSTT del Maresme-Vallès Oriental fan i desfan a Mataró com els plau, sense que el govern municipal defensi els interessos de la nostra ciutat. Tenim un regidor desaparegut que no té cap capacitat per negociar, o que ja li van bé les decisions que prenen sense comptar amb ell. I això no passa a tots els municipis de Catalunya”.

ICV-EUiA assegura que no acceptarà cap reducció de grups a P-3 a la ciutat de Mataró i que exigirà que es compleixi la ràtio màxima de 25 alumnes per grup a P-3 i de 30 alumnes per grup a l’ESO. El partit també vol el mateix nombre d’alumnes per aula a totes les classes i no un tracte diferencial amb la concertada com denuncia que s’està produint a l’actualitat de manera induïda pels Serveis Territorials.