Montse Morón és escollida secretària general de PodeMataró

S’endú el 61 per cent dels vots en una votació de 348 persones

  • Redacció
  • Dijous, 08 Gener 2015 13:38

Executiva podemos

Podem ja té, a Mataró, el seu Consell Ciutadà i la seva secretària general. Montse Morón, que encapçalava la candidatura denominada VoleMataró va ser la candidata més votada en una elecció per via telemàtica de la qual van prendre part 348 de les 491 persones inscrites al Cercle local de la formació que encapçala a nivell estatal Pablo Iglesias. L’elecció del grup que liderarà la formació política a la ciutat es va fer a Mataró en paral·lel a la resta de l’estat espanyol en més de 700 municipis.

L’estructura interna del partit queda, així, constituïda a la capital del Maresme amb Morón com a secretària general havent rebut el 61 per cent dels vots i un Consell Ciutadà format per Jordi Merino, Sarai Martínez, Anna Jiménez, Marc Jiménez, Miguel García, Gemma Romero, Miquel Enric Díaz, Sebastià Tenés, David Lloveras i Isabel Fuentes. Els altres dos candidats a secretari general eren Lluís Perlafia i Acaci Días.

Des de Podem Mataró es valora “molt positivament la participació ciutadana que ha optat per a decidir primer el format de partit, qui el representarà i per a ser activa en els nous reptes que es plantegen”. La formació es presentarà a les municipals.