Topada entre Bote i Mora pels pressupostos de la Generalitat

El socialista critica la poca inversió i l’Alcalde li retreu ignorància

  • Redacció
  • Dimarts, 09 Desembre 2014 12:54

PSC bote

Foc creuat entre PSC i CiU de Mataró i més concretament entre l’alcaldable socialista David Bote i l’alcalde Joan Mora arran dels pressupostos de la Generalitat. Els socialistes van comparèixer en roda de premsa hores després que el govern català presentés la proposta de pressupostos per criticar-ne “el retrocés en inversió social en matèries com educació, salut i serveis socials”. En roda de premsa, la diputada Alícia Romero va fer costat a Bote que va assegurar que “estem decebuts d’aquest pressupost i de la falta de credibilitat i de capacitat de l’Alcalde Mora per defensar els interessos de la ciutat de Mataró davant el Govern de la Generalitat”. Mora va respondre-li que “la ignorància et pot portar a errors i a no saber llegir uns pressupostos, i que podrien preguntar, però prefereixen la vella política”.

Les crítiques del PSC fan referència a què, asseguren, a la proposta de comptes de la Generalitat hi falten inversions a les quals s’havia compromès Mora. “No han incorporat al pressupost compromisos que l’Alcalde Mora havia promès, accessos nord de la C32, o inversions significatives al Port. No hi ha cap partida d’inversió per a l’ampliació del CAP Cirera-Molins, ni per a l’escola-institut de la Ronda Rafael Estrany” va assegurar Bote. A més, també critica que la partida pressupostada per l’Angeleta Ferrer “és insuficient per iniciar el curs 2015-2016”.

“La realitat els deixarà en ridícul”

Mora va ser vehement en rebatre les afirmacions de l’alcaldable socialista assegurant que “aquí hi ha ignorància i la realitat els deixarà en ridícul”. Segons el govern hi ha partides pressupostàries I “altres mecanismes” que el PSC no ha sabut o volgut comptabilitzar i l’Alcalde va voler ser clar en assegurar que “l’Angeleta Ferrer serà una realitat construïda el 2016 i aviat tindrem solucions i notícies dels accessos de la C-32”.