El PP denuncia un augment de Top Manta a les platges

La regidora de Via Pública descarta que les xifres siguin més elevades

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 26 Agost 2014 12:26

Twit Lopez PP Top Manta

El Portaveu del Partit Popular de Mataró, José Manuel López, denúncia que aquest estiu s’ha produït un increment de la presència de persones que es dediquen a vendre de manera ambulant a les platges mataronines.

Segons les seves informacions, cada dia una quinzena de "manteros" "molesten amb la seva insistència als banyistes als que assetgen per tal de que els comprin alguna cosa, cosa que fa que l’estada a les platges no sigui agradable". Lopez atribueix aquest increment a la pressió que s’ha exercit a altres zones del litoral barceloní  contra el “Top Manta”, fet que ha provocat un desplaçament cap a la ciutat.

Els populars demanen una major vigilància per part de la Polícia Local  a la zona de bany per tal de frenar l’increment d’aquesta activitat.  Davant d'aquesta petició, la regidora de Via Pública, Núria Calpe, en declaracions a Mataró Ràdio ha reconegut la presència d'aquests venedors ambulants però ha descartat que el nombre hagi pujat respecte a anys anteriors. Calpe afegeix que la Policia Local no ha rebut cap queixa dels usuaris de les platges i considera que no cal destinar efectius policials a actuar contra “unes persones que busquen guanyar-se la vida”.