Pacte mataroní pel dret a decidir amb 20 entitats impulsores

Treballaran per facilitar la conscienciació prèvia a la consulta del 9N

  • Redacció
  • Dimecres, 09 Juliol 2014 14:03

dret a decidir

Dilluns es va constituir el Pacte Mataroní pel Dret a Decidir amb un acte de signatura solemne, amb la presència de les vint entitats impulsores, a la Casa Coll i Regàs. Els integrants del Pacte es comprometen a endegar o col·laborar des de Mataró en iniciatives que promoguin la conscienciació ciutadana pel Dret a Decidir, una col·laboració que es concretarà amb el suport a una Taula Ciutadana pel Dret a Decidir que tingui per objectiu garantir que el 9-N els ciutadans puguin anar a votar el futur del país.

Les entitats signants

Aquest Pacte s’ha promogut a iniciativa inicial d’Òmnium Cultural, ANC, Súmate, Federació d’associacions de veïns, AAVV Rocafonda, Foment Mataroní, Grup d’història del Casal, Grup d’opinió Jaume Llavina, Moviment Educatiu del Maresme, UGT, CCOO, CDC, CUP, ERC, EUiA, ICV, NECAT, Reagrupament, Solidaritat Catalana i UDC.

A partir d’ara es podran recollir més adhesions a través de la pàgina web del Pacte Mataroní pel Dret a Decidir. La idea és sumar abans del 9N el màxim nombre d’associacions que donin suport a la celebració del referèndum sobre el futur estatus de Catalunya.