Ponce denuncia amenaces i assegura que “Mònica Lora és la casta”

El regidor seguirà la resta de mandat com a no adscrit

  • Redacció
  • Dimarts, 01 Juliol 2014 17:46

Ponce

Juan Gabriel Ponce, el regidor de l’Ajuntament que Plataforma per Catalunya ha expulsat del Grup Municipal, ha respost amb vehemència al seu antic partit a qui acusa d’amenaces cap a la seva persona. Ponce, a més, personifica en Mònica Lora la deriva del partit: “No entenc com em poden acusar a mi de desatendre les responsabilitats quan és ella la que no va res que no es cobri, ella sí que és la casta”, assegura. Ponce va participar a una reunió amb l’expresident de PxC Josep Anglada en la que va deixar clar que no volia liderar una alternativa al partit a Mataró. Tot i això, assegura que ja havia près la decisió de passar a regidor no adscrit “perquè en el grup només es fa el que diu Lora, els altres som uns palmeros”. Les “amenaces” que ha rebut els darrers temps també l’inclinaven a prendre la decisió.

Ponce nega que hagi col·laborat amb altres partits, com l’acusa Plataforma, perquè assegura que “no hi ha res a passar-los, Mònica Lora arriba a cada Ple amb una mà al davant i una altra darrera i sovint hem fet el ridícul”. El regidor assegura que la mala maror dins el partit “ve de lluny, ja abans de prendre possessió” i recorda com a punt de no retorn una votació al Ple perquè es fessin públics els emoluments complets dels regidors: “ella -Lora– hi va votar en contra perquè és de les que més cobra de tot el Consistori, jo hi vaig donar suport perquè ens havíem presentat en nom de la transparència i en contra de la casta”.

Ponce asseugra que “és Lora la que ha descuidat les seves funcions, absentant-se en moltes reunions i òrgans quan ella té dedicació completa i jo no”. En aquest sentit reivindica el seu paper en la comissió d’afectats per preferents: “He anat a totes les  reunions i ella només ha anat a fer-se fotos”.