El PSC aplaudeix la ‘Festa al Cel’ però demana que es prioritzi l’agenda social

Xesco Gomar demana que l’oportunitat no es cobreixi “a qualsevol preu”

  • Redacció
  • Dimarts, 03 Juny 2014 00:00

Els tres membres de l'executiva del PSC

El PSC de Mataró aplaudeix amb una mà el fet que Mataró aculli el pròxim setembre la ‘Festa al Cel’ que tanca les festes de La Mercè, però demana, amb l’altra, que el govern prioritzi l’agenda social. El partit fa públic el seu suport a l’esdeveniment però demana que “en cap cas es desatengui les necessitats socials que encara avui està generant la crisi”. Explica el PSC que la ciutat té “altres necessitats més urgents, com la lluita contra l’atur o l’atenció a les famílies més vulnerables”. “Des del PSC Mataró reconeixem la necessitat de promocionar la ciutat, cercar elements o esdeveniments que ajudin a enfortir la marca Mataró” assegura Xesco Gomar, primer secretari dels socialistes, que demana que l'oportunitat s’emmarqui en una estratègia i un model de ciutat.”

El PSC es mostra crític davant el fet que el govern no hagi acceptat diferents propostes “sota l’argument ‘no hi ha diners, no hi ha diners, no hi ha diners’”. En aquest sentit el comunicat enumera la creació de plans d’ocupació locals, l’elaboració i posada en funcionament d’un pla d’inserció socio-laboral, per a joves, el suport als menjadors de la gent gran i menjadors escolars, la promoció d’un pla d’esponsorització dels clubs esportius o la implantació de nou de la policia de barri”.

En aquest sentit demanen que el govern “informi del pressupost d’aquesta festa, per conèixer els ingressos aportats per l’Ajuntament, i de quina partida del pressupost sortiran, i els aportats pel sector privat, si existeixen, així com les despeses que es realitzaran”.