ICV-EUiA no vol la Festa pel seu caràcter militar i el seu elevat pressupost

Assegura que vetllarà per reduir els impactes ambientals i de seguretat

  • Redacció
  • Dimarts, 27 Maig 2014 17:58

Ple de Desembre

ICV-EUiA s’oposa políticament a la vinguda de la ‘Festa al Cel’ a Mataró. El portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mataró, Esteve Martínez, assegura que està en contra de la celebració de la “Festa del Cel” a la nostra ciutat: “no volem que avions militars sobrevolin la nostra ciutat, com ha passat a Barcelona els darrers anys”. ICV-EUiA defensa un model de ciutat basat en la cultura de la pau, el pacifisme i respecte pel medi ambient, principis que no s’adiuen amb la mal anomenada “Festa del Cel”.
 
Prioritzar polítiques socials

Esteve Martínez assegura que “per a ICV-EUiA, els diners públics que costarà aquest esdeveniment, que podrien arribar als 200.000 euros, es podrien dedicar a polítiques socials, d’ocupació o educació, temes molt més importants”. Denuncia a més que ICV-EUiA s’ha assabentat per la premsa que l’esdeveniment tindrà lloc definitivament a la ciutat.

Esteve Martínez recorda que “a Barcelona ICV-EUiA ja havia manifestat la seva oposició a la Festa del Cel”. Martínez ha aclarit que, si finalment s’acaba celebrant aquest esdeveniment, el seu grup vetllarà “per tal de reduir els impactes ambientals i de seguretat”