“L’Ajuntament va fer una consulta a Antifrau, res més”

El primer tinent d’Alcalde assegura que “esperem que ens diguin que tot és correcte”

  • Redacció
  • Dimarts, 20 Maig 2014 09:45

Quim Fernandez1

El primer tinent d’Alcalde Joaquim Fernàndez assegura que l’Ajuntament “va fer una consulta a l’Oficina Antifrau per saber si tot era correcte en el sobrecost de l’edifici del Rengle, no una denúncia”. El també regidor de Cultura i Participació replica al PSC que el 10 de maig de 2013 es va produir una reunió entre l’Alcalde Joan Mora, el coordinador general Francesc Esteve i el director de l’Oficina Antifrau “amb una sèrie de temes sobre la taula, inclòs el del sobrecost d’aquest edifici perquè ens sobtava i perquè tots ens posarem d’acord que va costar molt més del que hauria d’haver costat”.

El mateix 10 de maig, doncs, el govern consulta Antifrau que, a posteriori, demana més informació sobre el cas per acabar comunicant, quasi un any després, que obre una investigació al respecte.

“L’únic que hem fet ha estat preguntar si tot estava ben fet i esperem que ens diguin que sí, que tot és correcte. Crec que val la pena investigar per dissipar tots els dubtes i saber si tot està ben fet o no”, defensa Fernàndez que també assegura que és la mateixa Oficina Antifrau la que ha demanat a l’Ajuntament que no faciliti la documentació investigada al PSC: “Ens ho han demanat i complirem, el més assenyat és deixar-los treballar”.