El PSC veu ‘fracàs’ de la comissaria mòbil amb una sola denúncia

La regidora defensa que es va posar en marxa per més motius

  • Redacció
  • Dimarts, 15 abril 2014 13:33

Ciutat 2013, crítiques a la comissaria mòbil

El PSC defineix com a “fracàs” la comissaria mòbil de la Policia Local posada en marxa fa quatre mesos i mig. El grup socialista explica que en aquest període de temps només s’ha rebut una sola denúncia. Per al PSC, aquests resultats demostren que el nou equipament mòbil ha estat “una acció propagandística del govern de CiU”.
El PSC recorda que la compra i l’adaptació de la furgoneta que fa les funcions de Comissaria ha suposat una despesa de 64.000 euros. A aquesta xifra, però, cal afegir les despeses de manteniment, combustible i personal. El cap del grup municipal del PSC, Joan Antoni Baron, recorda que la seva formació ja va alertar que la comissaria comptaria amb una baixa operativitat i reclama que es torni a l’antic model de policia de barri.

En declaracions a Mataró Ràdio, la regidora de Via Pública, Núria Calpe, ha volgut puntualitzar que la comissaria no es va posar en funcionament únicament per rebre denúncies. Segons Calpe, “també buscava acostar el cos de policia al ciutadà i augmentar la percepció de seguretat entre els ciutadans”. La regidora aprofita per glossar algunes de les actuacions realitzades en aquest temps com 129 punts de control i 206 atencions a ciutadans que demanaven assessoramen