La CUP convoca una trobada d’idees per “reinventar la ciutat”

Durant tot el diumenge a Les Esmandies, al costat de diferents moviments socials

Ciutat 2013, CUP-Convenció

Diumenge 6 d’abril a partir de les 10 del matí se celebrarà la primera Trobada per la Unitat Popular (TUP) a Mataró, al casal de barri de les Esmandies. Es tracta d’una mena de convenció política de la Candidatura d’Unitat Popular i diversos moviments socials, oberta a tota la ciutadania. La TUP es defineix com un espai de trobada entre els col·lectius, moviments socials i persones actives en la construcció d’alternatives a l’actual model de ciutat i comarca.

A iniciativa de la CUP

L’objectiu de la TUP és, segons la Candidatura d’Unitat Popular “posar en comú les diferents experiències de lluita a la ciutat per sumar esforços i pensar conjuntament com volem intervenir a Mataró i, també, al conjunt de la comarca”. La iniciativa surt de l’assemblea de la CUP Mataró amb voluntat d’ampliar àmbits de debat i treball amb la resta de moviments socials, col·lectius i entitats.

Durant el matí se celebraran diferents debats temàtics i a la tarda es farà un debat plenari per a discutir sobre objectius comuns i eines per fer-los possibles. Al migdia, al mateix espai de les Esmandies es farà un dinar popular.