Més participació per definir el pressupost del 2014

L’Ajuntament destina novembre al procés participatiu

  • Redacció
  • Dimarts, 05 Novembre 2013 11:43

Un moment de l'Audiència Pública

L’Audiència Pública va iniciar la setmana passada el procés participatiu de definició del pressupost municipal i el PAM del 2014. Aquest procediment continuarà durant el mes de novembre amb la celebració dels diferents consells municipals sectorials i territorials, on s’elaboraran i prioritzaran les propostes de les entitats. Els principals temes que diversos ciutadans van plantejar a l’Alcalde a la sessió de Can Gassol van ser els relacionats amb la neteja, la recollida de la brossa, la desocupació, la reactivació econòmica i les problemàtiques relacionades amb els bancs, tant per la comercialització de preferents com pels desnonaments i els pisos buits que tenen a la ciutat.

També es poden fer aportacions per whatsapp, per les xarxes socials twitter i facebook , a través de la bústia ciutadana i al web de l'Ajuntament. De forma presencial a les oficines d'atenció ciutadana i els centres cívics i per telèfon a través del Telèfon d'Atenció Ciutadana 010.

Pressupost, màxim a finals de mes
S’espera que en les pròximes setmanes el govern municipal presenti el pressupost. El debat de pressupostos s’assimila al d’ordenances fiscals i requereix dues sessions extraordinàries per a l’aprovació inicial i definitiva. Els grups de l’oposició van supeditar l’aprovació definitiva de les ordenances –prevista pel 30 de novembre– a conèixer el pressupost.