Baron: “L’informe és clar, no hi ha responsabilitats civils ni penals”

El president del grup municipal socialista no entén que es dubti del Secretari

  • Cugat Comas
  • Dimecres, 23 Octubre 2013 11:32

Ciutat, Joan Antoni Baron

El president del Grup Municipal Socialista va reaccionar dimarts a l’informe encarregat a la Diputació assegurant que “l’informe és clar del tot i aclareix que no hi ha responsabilitats civils ni penals per part de qui va signar el contracte, és a dir jo mateix”. Joan Antoni Baron es mostra molt crític amb l’encàrrec d’un “informe innecessari que en molts punts coincideix amb el redactat pel secretari municipal i que en altres divergeix. Ara és el govern el que ha de fer cas a un o altre i per tant pot deixar molt malament a un funcionari de la casa, nosaltres no funcionarem mai així”, va assegurar al Tot Mataró


Per Baron la pilota ara la té l’actual govern municipal “han de decidir a qui fer cas i què fan amb la indemnització, fa una setmana que tenen l’informe i encara no han mogut peça perquè buscaven una altra cosa fent cas al PP i ara el que tenen és una patata calenta”. Baron és clar en analitzar l’informe: “deixa meridianament clar que no hi ha hagut perjudici a la ciutat, això cal que quedi ben clar”.

Respecte com actuar amb Eurest assegura que “qui ha de decidir si pagar o no és el govern, que ha de decidir i no li agrada perquè no està acostumat a governar”.