El PP trenca qualsevol negociació política amb la CUP

Retreu al partit independentista que no condemni l’atac a la seu dels populars

  • Redacció
  • Dimarts, 07 Maig 2013 13:19

Lopez1

Mala maror a la política mataronina. El Partit Popular ha fet oficial mitjançant un comunicat de premsa que trenca qualsevol negociació política que inclogui la Candidatura d’Unitat Popular. Ho fa arran del comunicat de la CUP després de ser l’únic grup municipal que no va subscriure la moció que en el darrer Ple Municipal va condemnar l’atac sofert la setmana passada per la seu del PP a Cerdanyola. El PP explica que “qualsevol causa és defensable amb la paraula i els arguments, també les que ells puguin defensar però mai és justificable l’ús de la violència”. Els populars lamenten que “aquesta formació política –referint-se a la CUP– continua en la seva línia de no condemnar els actes vandàlics i de tot tipus de l’independentisme radical d’extrema esquerra”.

El comunicat és vehement en senyalar que “no tenim res a parlar ni a acordar políticament amb qui és incapaç de defensar la llibertat dels altres a pensar diferent”

També explica que “el Grup Municipal del PP no negociarà el seu acord o desacord sobre les polítiques municipals d’immigració mentre hi hagi presència d’aquesta formació i així ho farem amb tota la resta de negociacions que vagin més enllà del que és estrictament institucional” en espera, diuen, d’una rectificació de la CUP.

 

El comunicat de la CUP
El comunicat públic de la CUP arran de ser l'única força que al Ple Municipal va desmarcar-se d’una moció per condemnar l’atac a la seu del PP deia textualment que “Lamentem l'atac a la seu del PP de Mataró. No obstant això, considerem que aquest acte pot atribuir-se a la ràbia, la frustració i l'animadversió que desperta entre la població aquest partit, hereu ideològic del feixisme espanyol. Recordem que el PP s'ha dedicat a titllar de nazis i terroristes a la PAH, a l'independentisme català i fins i tot al propi President de la Generalitat de Catalunya. Per tant, no és estrany que qui sembra vents (atur, corrupció, desnonaments, reforma laboral, retallades socials, xenofòbia, atacs al català, espanyolisme, etc.) reculli tempestats”