Alícia Sánchez-Camacho: "La kale borroka no atemorirà el PP"

La presidenta popular lamenta a Mataró que cap formació política condemni els atacs a les seus populars

  • Redacció - ACN
  • Divendres, 03 Maig 2013 14:32

AtacPP_Alicia

"Els que estan actuant amb kale borroka no atemoriran el Partit Popular, que seguirà defensant els seus projectes i idees", aixi s'expressava la presidenta de la formació, Alícia Sánchez-Camacho, en una visita a la seu del PP atacada a Mataró el passat 1 de maig. "Això no és ni llibertat d'expressió, ni llibertat de manifestació, sinó actituds violentes pròpies de la kale borroka i profundament antidemocràtiques", va dir l'endemà dels atacs, tot afegint seguidament que al seu parer, els fets demostren que aquesta "Kale borroka està creixent a Catalunya".

Sànchez-Camacho afirmava que els fets demostren que aquesta violència "està creixent a Catalunya" i va criticar que cap grup polític hagi condemnat els atacs, "tampoc el president Artur Mas", ha remarcat la dirigent popular després d'explicar que el partit només havia rebut mostres de suport de simpatitzants i veïns.

Són actituds violentes profundament antidemocràtiques"

La líder popular va lamentar l'elevat nombre d'atacs rebuts per la seu municipal del PP a Mataró. "Aquest és ja el dotzè, i un dels que més gravetat han tingut", deia, tot recordant que un dels vitralls del local va caure hores després de l'atac quan hi havia persones a dins. Sánchez-Camacho assegurava que els danys materials ocasionats pugen més de 4.000 euros.

Finalment, la presidenta del PPC va remarcar que el seu partit ja ha denunciat l'atac perquè la justícia actuï amb fermesa davant els seus responsables. "Aquests atacs no poden quedar impunes".