Alícia Romero seria diputada en el lloc de Consol Prados

Relleu al representant del PSC de Mataró a les llistes al Parlament 

Relleu generacional en clau de partit. El PSC de Mataró estarà representat a la propera legislatura del Parlament de Catalunya per Alícia Romero que ocuparà el lloc de la fins ara diputada Consol Prados. El relleu el va fer públic el partit la set­mana passada, després que Prados anunciés que després de 9 anys de Diputada no repetiria a les llistes del partit.

Romero, que va ser regidora durant 12 anys de l’ajuntament de Mataró i que ocupa un lloc a la cúpula del partit a nivell maresmenc, retorna a la política activa en un lloc que es preveu de sortida dins les llistes del PSC. La intenció del partit a nivell comarcal és garantir l’escó a Romero tot i que la disputa per la llista encara és oberta i el partit, a nivell provincial i de tot Catalunya, no tancarà la correlació de noms i posicions fins d’aquí una setmana.

Romero és actualment la gerent de l’ajuntament de Premià de Mar, mà dreta del convergent Miquel Buch al capdavant de la sociovergència del poble. Tot i que mai s’hi ha postul·lat obertament, Romero sona amb força com a futura alcaldable del PSC de Mataró si Joan Antoni Baron no es postul·la per repetir. Se la considera una free-lance dins el partit, tot i que és ben vista pels dos sectors del PSC.