L’oposició dubta de la bona gestió de l’alberg de Can Soleret

Els principals dubtes tenen a veure amb el fet que l’adjudicatari cobri passi el que passi

Durant l’aprovació de la liquidació del servei prestat per l’empresa encarregada de gestionar l’alberg municipal de Can Soleret, els grups de l’oposició van mostrar els seus dubtes sobre la viabilitat i la bona gestió de l’equipament per part de l’Ajuntament.

Els principals dubtes els van manifestar el Partit Popular i la CUP que opinen que “Can Soleret no funciona”. Entre les dades aportades per ambdós grups hi ha el fet que no estigui inclós a la xarxa d’albergs de Catalunya i que, segons Juan Carlos Ferrando del PP, quan algú busca un alberg a la zona, se’l redirigeix a l’alberg de Torre Ametller de Cabrera de Mar.

La resposta de la regidora de Joventut, Ana Barrera, no va satisfer. Barrera va apuntar que a la web de la ciutat es publicita l’alberg i que ja s’està preparant nova publicitat. El que preocupava més els grups era el fet que l’empresa concessionària cobri al final de l’exercici hagi obtingut, o no, visites. Ferrando deia: “No pot ser que no es guany però vingui després a pagar l’Ajuntament”.