Diumenge de Fira Animalista a Mataró

La segona edició d'aquesta jornada de SOS Animals Maresme compta amb la col·laboració de 45 entitats de tota Catalunya

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 13 Setembre 2018 17:01

Ciutat 2017/2018, fira animalistaAquest diumenge 16 de setembre Mataró acollirà la 2a Fira Animalista del Maresme, la qual tindrà lloc al recinte firal del Nou Parc Central i s'estendrà des de les 10 del matí fins a les 20 h. La jornada l'organitza l'entitat SOS Animals Maresme i compta amb la col·laboració de 45 associacions i entitats de tota Catalunya.

L'entitat organitzadora explica que l'objectiu de la fira és conscienciar sobre les necessitats dels animals maltractats o abandonats de forma que pugui arribar a tot tipus de públic, així com donar a conèixer el veganisme. La fira inclourà estands on es podran adquirir productes pels animals i es podrà col·laborar amb associacions que es dediquen a la cura i salvament d'animals.

Cultura 2018, trencaones

Diferents actuacions
També hi ha programades diverses actuacions, que començaran amb una batukada a les 10.30 h des de la plaça Santa Anna fins al Parc Central a càrrec del grup Batukada New Ware de Premià de Mar. A les 12 h hi haurà una actuació de zumba de la mà de l'Escola de Dansa Pas a Pas de Mataró i a la tarda les diferents entitats animalistes explicaran com és la seva feina i quines actuacions han fet darrerament. A les 20 h la fira finalitzarà amb l'actuació dels nens i nenes de l'Escola Càsting de Premià de Mar.

GRUP BATUKADA TRENCAONES - CLIKA AQUI

Recollida d'aliments pels més necessitats

Durant l'acte es realitzarà una recollida d'aliments pels més necessitats a l'estand de SOS Animals i també es podrà participar en diferents sorteigs que tenen com a premi cistelles amb productes vegans o un tatuatge valorat en 200 euros.