La Fira de l’Arbre i la Natura arriba a l’edició 35

Dissabte i diumenge el Parc Central acollirà tots els estands i activitats

La Fira de l’Arbre i la Natura arriba aquest cap de setmana a la seva 35a edició. La iniciativa, impulsada des de l’Associació d’Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme, se celebrarà aquest cap de setmana a la pista del Parc Central i s’hi podran trobar diferents estands, referits a arbres, plantes, flors i productes de jardineria, productes agrícoles de proximitat, productes artesanals d’alimentació i degustacions i artesania variada.

El recinte del Parc Vell acollirà la 3a edició de la Fira de l’Arbre els dies 16 i 17 de febrer. Les diferents activitats proposades tenen una clara vocació pedagògica que fa que el públic infantil sigui un dels principals destinataris. Dissabte està previst que se celebri un concurs de dibuix o una sembrada de plantes pels més petits, però també una exposició de bonsais. Desfilades i demostracions

Les activitats no acaben aquí perquè diumenge hi haurà una demostració de poda i tala d’arbres a càrrec de Jardineria Integrada i una demostració d’habilitats canines a càrrec de Ramon Torralba del Centre Smart Dog, sempre a la pista. A la una al Parc Central Nou hi haurà un espectacle d’exhibició i doma de cavalls, a càrrec de Hípica Fontanet. No fallarà tampoc, tornant al Parc la desfilada de gossos de l’SPAM.