Abacus amb la mobilitat sostenible

La cooperativa fa un acord amb Som Mobilitat per refermar el compromís dels socis d'Abacus amb la transformació social

Especials, 2014/2015, Som mobilitat

Abacus i la cooperativa Som Mobilitat aposten per implicar les comunitats de socis i sòcies d'Abacus en projectes d'economia social i col·laborativa. Així van fer-ho públic durant l'acte de presentació de l'acord amb l'alcalde, David Bote, el president de Som Mobilitat, Ricard Jornet, un dels socis fundadors, Arnau Vilardell, i el director de Nous Negocis i Innovació d’Abacus Cooperativa, Antonio Naranjo. Aquest projecte cerca la sostenibilitat a través del transport i aposta per consolidar la relació de confiança amb els membres de la cooperativa. 

Noves experiències pels socis
Els socis d’Abacus Cooperativa gaudiran de 4 hores gratuïtes de lloguer dels vehicles elèctrics de Som Mobilitat. A més, també hi ha previstes promocions per a després de l’estiu, amb premis en àbacs i sorteigs, també per a socis de Som Mobilitat. Addicionalment, Abacus Cooperativa reforçarà el seu fons bibliogràfic a la botiga de Mataró amb llibres que tractin temes propers a l'economia circular, el medi ambient o la sostenibilitat.
Ciutat 2014/2015, xarxa som mobilitat

Som Mobilitat vol formar part de moltes xarxes
Afegir valor social i econòmic a la relació entre Abacus i els seus socis i clients, per consolidar la relació de confiança amb noves experiències participatives i de servei en un àmbit molt proper per la cooperativa com és el consum responsable i la sostenibilitat, són alguns dels objectius de Som Mobilitat amb l'impuls de la nova iniciativa. Neix amb l’objectiu de formar part de moltes xarxes i, per aquest motiu, aposten pel treball col·laboratiu, transparent i sincer.