El Tot Mataró sua per doblegar el Bordils

L'equip gironí va saber frenar el joc local

El Tot Mataró JHM va suar de valent per doblegar la resistència del Bordils, però igual que havia passat a la primera volta va poder aconseguir la victòria per la mínima diferència, que és un pas molt important de cara a assolir el pas a la fase final.Bon inici localL'equip local va sortir molt mentalitzat, i ben aviat amb bona defensa i contraatacs va fer pujar una diferència de quatre gols al marcador (6-2), que s'aniria mantenint durant pràcticament tota la primera part, i que no va augmentar més degut sobretot al baix percentatge en els llançaments exteriors, fins que en els darrers minuts un cert relaxament la va fer baixar a dos gols.A falta de deu minuts el Bordils es posà per davantA la represa l'equip gironí va aconseguir igualar ràpidament el marcador amb un parcial de 1-3, i des d'aquell moment va imposar el seu ritme de joc amb atacs molt llargs, posant nerviós a l'equip groc-i-negre, que va desaprofitar moltes ocasions clares, en contraatacs i penals, per obrir novament forat al marcador i així a falta de deu minuts per al final l'equip visitant es va avançar amb un 20-21.Un temps mort demanat per Guiteras va servir perquè l'equip mantingués la serenitat i amb una sèrie d'accions d'Edu Velasco i Sergi Rodríguez, pogués capgirar novament el resultat i agafar dos gols d'avantatge amb els quals es va poder encarar amb certa comoditat el tram final i anotar-se els dos punts.

EL TOT MATARÓ JHM- BORDILS 25-24

EL TOT MATARÓ JHM: Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Roger Capdevila (4), Sergi Rodríguez (5), Edu Velasco (6), Toni Busquets (2),  Albert Castelló (3) i Martí Comas (1) equip inicial; Edu Vivar, Sergi Gómez, Àlex Gomà (3), Bernat Batlle (1), Quique Sàenz i Sergi Tria.BORDILS: M. Gonzàlez i Renard porters; Ponce (4), Pujol (3), Marco, Pi (6), Campos (5), Gzava (1), Cornella, Ballester (5), Comas, Massó i J. Gonzàlez.

PARCIALS CADA 5'

3-2, 5-2, 8-5, 11-8, 13-9, 14-12 descans; 15-15, 17-16, 18-17, 20-21, 23-22, 25-24.