Tarda de dissabte amb 'xous" esportius: SuperHome i Hoquei Herba

Hoquei Herba a la Plaça Santa Anna i Súper Home al Parc Central

Hoquei herba a la Plaça de Santa Anna
Aquest dissabte dia 27 de maig a la tarda, des de les 4 de la tarda i fins les 8 aproximadament i organitzat per l’Iluro Hoquei Club se celebrarà el GRAN SHOW D'HOQUEI HERBA a Mataró, a la plaça més cèntrica de la ciutat, la Plaça Santa Anna, amb hoquei, música i un gran ambient. El recinte estarà conformat per dos camps d’hoquei herba de dimensions reduïdes, un amb tanques laterals i un d’obert, on es realitzaran diverses activitats de mostra i de participació d’aquest esport. Tothom que ho vulgui podrà participar-hi i prendre part en els partits 3x3, les masterclasses o gaudir amb la DEMO que ens oferiran alguns jugadors INTERNACIONALS.

Alhora també s’inaugurarà l’exposició sobre la història del l’ILURO H.C., que compleix 15 anys, i de l’hoquei herba a Mataró.

Súper Home Israel Clàssic 2006 al Parc Central
I també el mateix dissabte dia 27 de maig a l’antic Parc Central de Mataró, a les 17h. tindrà lloc el Súper Home Israel Clàssic 2006. De la mà d’Israel Garrido (5 vegades campió d’Espanya, recordman mundial i únic representant estatal en les competicions internacionals) arriba el SHIC 2006 a Mataró.

El Parc Central de la ciutat s’omplirà de les proves més espectaculars i sorprenents per tal que els homes més forts, puguin mesurar les seves forces.

A través de la correcta il·luminació i els equips de so adients es configurarà l’escenari per tal de convertir una competició esportiva en tot un espectacle on es pretén que hi puguin gaudir els milers de ciutadans que s’hi donin cita.