Ivan Pera: 'Només criticaria la mancança d'instal·lacions, però hi estem treballant'

Parlem amb Ivan Pera, President del Patronat d'Esports de Mataró

Com t’has trobat l’esport mataroní?
Molt sa i actiu en tots els àmbits. Passar com he fet de Participació a Esports és un canvi brutal. Un canvi en continguts, un canvi de trobar-te gent per tot arreu, un palpar constant que la ciutat està viva.

Li faries alguna crítica?
Sols en la mancança d’instal·lacions, però ja hi estem treballant, heredant tot el treball que ja havia fet l’Alícia Romero.

Els projectes més sonats a curt termini, quins serien?
El més sonat és a nivell de construcció és el del Pavelló de Cirera 2 que acollirà sobretot l’handbol de la ciutat. Potser no és tan espectacular ni visible però també és importantíssima l’auditoria que estem fent per poder veure l’estat real de tots els equipaments. D’aquí, d’aquesta auditoria en sortirà la fulla de ruta per la posta al dia de tots els equipaments.

El nou Camp de futbol, quan el pot tenir Mataró?
No m’agradaria posar una data fixa però és un dels punts forts de la nostra agenda en aquest sentit de les instal·lacions. Aniria lligada la construcció del nou camp de futbol amb un nou estadi municipal d’atletisme. No tenen data però ho tenim molt present.

On aniria?
Hi han diverses hipòtesis sobre les que s’està treballant però avançar-ne una seria desgastar-la.

Les Santes esportives han perdut personalitat pròpia dins la Festa Major?
No ho crec pas. Hem d’entendre Les Santes com un tot, com la gran festa de la ciutat i en tot els àmbits: el cultural, l’esportiu, participatiu i de lleure. Si ho englobem tot sota el mateix signe no hi ha problema, tot forma part del mateix pack i això no és perdre personalitat.