Els Stein presenten "A thousand feet from home"

Amb nou treball a la butxaca presenten els seu Brit Pop més efectiu


Amb un estil ben definit, el grup maresmenc va presentar en societat el seu últim treball amb un total de cinc temes nous. Centrats en un pop Anglès molt modern i amb evidents influencies dels anys 60, els mataronins Stein van desplegar la seva qualitat d'artistes a la Negra flor de Mataró. Amb un directe molt potent i efectiu, van fer un repàs per la seva curta discografia tirant de versions de grups com els Beattles i The Police o formacions més modernes com Coldplay o Marron 5.

Amb temes amb molt a dir, els Stein ofereixen un recorregut des del Rithm'n'blues fins al Hard rock passant per el funk. U2, Red Hot Chilli Peppers o els Stereophonics son alguns dels grups dels que reconeixen clarament la seva influència. Durant poc més d'una hora, van oferir un concert molt constant i enèrgic alternant els temes propis amb les versions en una posada en escena més que notable. La trentena de persones que van assistir al concert varen poder gaudir d'un brit pop & rock fresc i potent.

La formació Stein la composen Dani Tarragó (bateria), Juan Pablo Vincent (baix), Enric Puig (guitarra i veu) i Manuel Alba (guitarra).