2.500 persones assisteixen a la Gran Gala Solidària Mataró

Diversos exconcursants d’’OT’ i altres artistes nacionals actuen en una gala pensada per la TV

Els exconcursants d’Operación Triunfo Nuria Fergó, Manuel Carrasco, Natalia i Álex Casademunt van actuar a la nostra ciutat el passat cinc de juliol en una gala solidària, on també es van poder sentir altres artistes com David Civera. Es tracta de la Gran Gala Solidària Mataró 2005, un concert organitzat per la fundació C&A destinat a recaptar fons pels joves de la ciutat i que va reunir gairebé 2.500 persones.

La gala, que es va celebrar al Parc Municipal, va aconseguir omplir totes les cadires que l’organització havia disposat pels espectadors. Seguint aquest plantejament solidari, l’entrada al concert costava cinc euros, un import que es va destinar íntegrament a la causa social que es recolzava: la creació de l’Espai Jove de la Llàntia per part de l’Ajuntament. L’èxit d’assitència a l’esdeveniment, que confirma el seguiment que encara tenen molts dels concursants del popular programa televisiu ‘OT’, va aconseguir que es venguéssin pràcticament la totalitat de les 2.500 entrades que l’organització tenia previst posar a la venda.

Manuel Carrasco, el més aplaudit
La Gran Gala Solidària Mataró 2005 va estar presentada per la guapíssima model Lorena Bernal i pel mataroní Àlex Casademunt, que es va mostrar d’allò més content per poder actuar a la seva ciutat i per poder treballar davant la seva gent. Durant la gala van actuar cantants com Núria Fergó, Natalia, David Civera o el mateix Àlex, però l’artista més aclamat de la nit va ser l’andalús Manuel Carrasco que va comptar amb la presència entre el públic de la delegació catalana del seu club de fans. A la gala també hi van participar els cantants Matari, Mesalla i Diez Negritos.

Durant el transcurs del mateix concert es van projectar diverses filmacions. La primera d’elles va destacar els atractius turístics i culturals de la nostra ciutat, mentre el segon va fer referència al projecte que rebria els diners recaptats durant la vetllada. Poc després de començar la nit, els presentadors de la gala van fer pública la tasca de C&A, que no només va organitzar el concert sinó que va comprar la fila zero de butaques per un valor de 12.000 euros.

Entre els espectadors es va poder veure gent de totes les edats. Des de famílies amb gairebé tots els seus membres fins a grups d’adolescents o de dones, passant fins i tot per algun que altre nadó. Malgrat que molts d’ells es diposaven a gaudir de la veu de tots els cantants, qui més qui menys tenia el seu preferit, aquell artista a qui venia a animar. Entre els més afortunats, hi ha els pocs que van poder aconseguir els autògrafs dels seus ídols.
La Gran Gala es podrà veure avui, dia 9 de juliol, a través del canal de televisió barceloní City TV.