Els alumnes del Liceu acomiaden el curs amb un concert multitudinari

Els jove tanquen el curs a ritme de jazz, funky i de bossanova

El passat dia 22 va tenir lloc al local La Negra flor de Mataró el concert dels alumnes de l'Aula de Música Moderna del Liceu mataroní. Aquesta és una de les primeres escoles de música en fer la parada estiuenca, fent-la coincidir amb el curs escolar.
 
Des de les deu del vespre i fins passada la mitja nit, els alumnes dels diferents cursos varen anant pujant a l'escenari per interpretar standars del jazz, del funky i de bossanova. Varen obrir el concert els alumnes de primer any amb temes tan emblemàtics com Superstition o Fly me to the moon. La sala presentava una bona imatge, on un públic format pràcticament per alumnes i professors, varen crear un ambient ideal per als músics. Els alumnes més novells van poder compartir escenari amb alumnes més avançats mostrant tots plegats un virtuosisme i una sonoritat fresca i  més que notable ideal per a les nits estiuenques. Bluebossa o Chicken varen ser altres temes que van sonar durant tota la nit on va predominar el jazz i vam tenir la oportunitat de sentir algunes versions de Chachacha.
 
La nota internacional la va posar la jove flautista finlandesa Annie, que va fer mostra del seu domini de la flauta travessera amb standars de bossa. En acabar el concert escolar, l'escenari va quedar lliure per que tots aquells que volguessin s'exhibissin en una improvitzada jam session.