L’Apocalipsis de Tierra Santa arrasa Mataró

El grup de Heavy Metal Tierra Santa presenta un directe demolidor al Clap

Tierra Santa és el grup nacional de Heavy Metal més en forma del moment i Apocalipsis és el seu últim treball discogràfic. Per obrir boca, els vascos locla intrussion van oferir un power metal amb lletres ben construïdes i musicalment notables que van caldejar l’ambient. Un cop van acabar els teloners i amb el clap a les fosques, saltaven a l’escenari els Tierra Santa interpretant els primers acords de Nerón. Un tema molt potent per engegar el concert i que el seguiria un altre gran tema, aquest cop Apocalipsis. Els Tierra Santa ho donarien tot a dalt de l’escenari i la banda es va entregar al 100% al veure un públic igual d’entregat i preparat per la batalla.

No cal dir res sobre la veterania dels Tierra Santa i de que estem parlant d’una banda consagrada en el món del heavy metal amb un estil èpic i amb un directe potentíssim. Després de treure a la venta un disc en directe aquest és el seu darrer disc d’estudi en el que podem trobar petites joies com Kamikaze, Hermano del viento o Nerón, Peces que parlen de temes universals que ens apropen a un món imaginari i de deïtats on viuen els Tierra Santa.

Altres temes com La sombra de la bestia, Nací siendo libre o Hamlet eren interpretats amb acurada perfecció per Ángel, amb una veu característica molt propera a la de Bruce Dickinson, el mític cantant d’Iron Maiden. Tots i cadascun dels components de la banda es van recrear a consciència oferint un concert inoblidable amb melodies trepidants, plenes de força i amb actitud de triomfadors. Van fer un repàs per la seva dilatada carrera i van demostrar que continuen al capdavant del Heavy Metal nacional.