Isaac Clavé guanya el Súper Home Israel Clàssic de Catalunya 2005

La competició va ser patrocinada per la “Unió de Botiguers Comerç Mataró Centre”

El passat dissabte dia 28 de maig a les 17 hores, la Plaça Sta. Anna de Mataró va acollir la celebració del Súper Home Israel Clàssic de Catalunya 2005, vàlid com a Campionat de Catalunya. Aquesta competició va arribar de la mà d’Israel Garrido (5 vegades campió d’Espanya, recordman mundial i únic representant estatal en les competicions internacionals), amb la col·laboració de “Unió de Botiguers Comerç Mataró Centre” com a patrocinador i va tenir una gran acceptació de públic que va quedar enlluernat per les proves de força que van fer tots aquests autèntics “Hèrcules”.

El guanyador final va ser el mataroní Isaac Clavé amb un total de 48 punts en les quatre proves disputades, per davant de Juan José Díaz amb 44, del també mataroní Francisco Xavier Fernàndez “Efe” amb 42, de Daniel Albaladejo amb 32 i de Roberto Rodríguez amb 27.

La primera prova, la combinada, va ser dominada per Francisco Fernàndez “Efe” amb 28”07, per davant d’Isaac Clavé. La segona va ser la d’Escala de potència i va ser guanyada per Juanjo Díaz amb set esglaons en 8”95, superant a Isaac Clavé. La tercera va ser la de premsa d’Hércules i el guanyador va ser Isaac Clavé amb 1’14”51, per davant de Juanjo Díaz. La quarta prova, la de tirada de camions, també va ser guanyada per Isaac Clavé amb 15 metres en 17”91, per davant de Juanjo Díaz, i finalment la cinquena prova de Boles de Pedra, també va ser dominada per triomfador de la tarda, Isaac Clavé, que va fer-la en 31”08 segons, per davant de Francisco Fernàndez Efe.