Excel·lent concert de Hip Hop, i de qualitat, de Falsalarma

Els Falsalarma Santo, Titó, Dycache i Dj Neas superen amb escreix les expectatives i omplen la sala Clap oferint un concert excel·lent.

El grup de hip-hop català, Falsalarma, presentava el seu segon disc “Alquímia”, un disc que suposa un canvi radical respecte el primer “La misiva” i donen un salt qualitatiu brutal. Els mataronins que omplien la sala varen gaudir d’un hip-hop molt més musical i fresc durant un concert de prop de dues hores.

El discurs narratiu del grup fuig de la crítica fàcil i ens mostra una imatge molt més madura parlant de temes com el maltractament a les dones, les relacions d’amor rutinàries o la vida al barri. Els components del grup de Sabadell no trigarien res a ficar-se al públic a la butxaca ja que només sortir a l’escenari varen ser rebuts amb una forta ovació que els animaria a iniciar un non-stop de música underground que faria les delícies dels assistents.
 
Amb un estil molt personal i una posada en escena de lo més atractiva i trencadora, els Falsalarma tirarien del seu últim treball sense oblidar temes antics per fer de la nit al Clap la nit més urbana de la temporada.
 
Uns teloners de luxe
Com a teloners, els Falsalarma comptarien amb diferents formacions de hip-hop de Barcelona i el Maresme que escalfarien l’ambient i ens mostrarien la seva visió de l’actualitat amb lletres àcides i critiques.