Un Daniel el Higiènico ben acompanyat segueix divertint al Clap

Nova mostra de la potència del directe amb l’arranjament d’una banda molt rodada

En la presentació del seu últim treball, un DVD enregistrat en directe, Daniel el Higiènico va mostrar la potència dels arranjaments de la seva banda. Si en la darrera visita a Mataró, Higiènico i els seus es van deixar enregistrar, després de gairebé un any de gira amb el nou disc i aquesta formació, ara en el retorn del “bufó” al Clap la formació va fer la millor campanya per vendre el seu nou DVD: un potent directe.

Amb una sàvia tria de temes, en la que els temes més nous del darrer disc “El Hombre del Tiempo” deixaven pas a temes més antics i recuperats, el Higiènico va reservar per al final la seva tendència còmico-transformista, deixant per al final “Freddy Black” i “Soy el diablo en persona”.

La sorpresa de la nit se la va endur el públic que omplia la sala gran del Clap, quan Daniel va donar pas a l’escenari a “El Lichis” de la Cabra Mecànica, per interpretar un parell de temes en format acústic.

Els telones compleixen
Els mataronins Il Putto Musicante, cridats a ser els teloners de l’Higiènico, van complir amb el que d’ells s’esperava, omplir el temps i la sala abans del concert del mallorquí adoptiu. El grup local va interpretar sis temes en els que van combinar diversitat de sons llatins, en el que predominav la rumbeta, i que acabaren transformant en un funky festiu que va deixar els ànims a punt per acollir al bufó de la nit.