IT Dansa omple el Monumental en el Dia Internacional de la Dansa

La companyia presenta quatre coreografies que recorren diversos registres dins de la dansa contemporània

La companyia de dansa contemporània d’IT Dansa va actuar el passat diumenge a la ciutat dins dels actes programats en motiu del Dia Internacional de la Dansa. La platea del Monumental es va omplir per rebre aquesta formació i la seva dansa de qualitat, contemporània però amb una forta base clàssica en la majoria de les seves coreografies.

L’espectacle que IT Dansa va portar a Mataró va ser el conjunt de quatre peces individuals entre elles. Cadascuna amb un estil i una música molt diferents, que demostren la gran varietat de registres que abarca la companyia.

Quatre peces i forts aplaudiments
La primera peça va ser Còmplices, de Tony Fabre, potser la més fresca i dinàmica i que va convertir la dansa en la història d’un joc. En segon lloc una parella de ballarins va interpretar Le Bras de Mer, de Petr Zuska, una coreografia romàntica que va ilustrar el joc que poden donar dos objectes d’ús tant cotidià com una taula i una cadira a l’hora de ballar. Stations, de Stinjn Celis, va jugar amb tots els recursos de la contemporaneitat i fins i tot realitzava parts de la seva coreografia sense música, i en darrer lloc, una divertida i humorística Manolo & Friens de Ramon Oller va tancar la tarda recordant a tothom que ja s’acosta l’estiu i el temps de platja.

Tot plegat va donar lloc a una tarda de bona dansa que el públic va agrair i premiar amb forts aplaudiments que van acomiadar a l’única companyia de dansa professional que ha passat per Mataró per celebrar la diada.