Emili Suriñach comparteix la seva mística a l’obra ‘La Gran Puerta’

L’autor mataroní s’identifica amb la protagonista de la novel·la

El passat dijous, la llibreria Robafaves va acollir la presentació del llibre de’Emili Suriñach, “La Gran Puerta”. Com va explicar el propi autor, en aquesta novel·la Suriñach exposa la seva mística sobre la reencarnació i la immortalitat de l’ànima, sempre des del punt de vista de l’amor, des del cor.

Suriñach va estar acompanyat pel periodista Josep Guijarro, que va presentar l’obra, i també per la família Baquero, promotors del premi Laureà Mela, del qual Suriñach participa com a membre del jurat. Uns dies abans de Sant Jordi, Suriñach va tenir la oportunitat de presentar la seva obra a Barcelona, en el sí d’uns grans magatzems de la ciuta comtal.

Desgranant ‘La Gran Puerta’
L’autor va parlar de la importància de l’amor com a força motriu de tota la societat, i va entrar en un terreny més místic per descriure la seva novel·la com un camí anímic, de gran força poètica, que mostra una perpectiva diferent de la reencarnació. Un camí fins ‘la gran puerta’ que realitza una dona, en la que l’autor va explicar de sentir-s’hi molt identificat.