Es faran 131 actuacions en un any als equipaments esportius

El Pla contempla accions de millora i d’altres de manteniment

Durant aquest 2005, el Patronat Municipal d’Esports durà a terme un total de 131 actuacions per tal de millorar les condicions dels múltiples equipaments esportius que hi ha al ciutat. Les accions es divideixen entre les de millora, 53 i de manteniment, 78. Aquest seguit d’actuacions són necessàries i fins a urgents en nombrosos espais de l’esport de la ciutat i es duran a terme en quant no afectin la activitat de cada equipament.

Per accions de millora hi ha pressupostats 195.998 euros. Entre les inversions previstes hi ha la millora de l’abastament elèctric de la piscina municipal de sobre el Parc que costarà cinc milions de les antigues pessetes, una nova zona pel salt de perxa a les pistes d’atletisme o accions a tots els camps de futbol de la ciutat. Els vestidors dels camps de Can Xalant i Cirera, la pista del Velòdrom o la façana lateral de l’Eusebi Millán seran altres destinataris de la inversió a realitzar pel PME. Entrant al que és manteniment, s’arranjarà la graderia plegable del pavelló de Cirera, es faran petites intervencions en molts dels camps de futbol i també d’altres al Velòdrom, concretament al gimnàs de boxa i a la piscina.

Accions ja fetes o fent-se
Actualment ja s’està intervenint en vuit dels camps de futbol de sorra, en un canvi en l’electricitat del Palau Mora que costa gairebé 9.000 euros, o la mateixa intervenció al Millán, on també s’hi intervé el sostre i s’hi canvia la senyalització. L’Estadi Municipal d’Atletisme també ja es troba entre els beneficiats per les accions iaxí com la piscina municipal; dos equipaments que reben i rebran inversions pel seu dificultós manteniment.

Amb el Pla de Millora, el PME espera que, després de l’estiu quan l’activitat esportiva torni de vacances es trobi amb les 28 instal·lacions esportives municipals i els 48 espais esportius en òptim estat. Això serà en part gràcies a la subvenció rebuda de la Diputació, de 50.000 euros. D’altra banda properament ha de realitzar-se una auditoria per determinar l’estat dels equipaments.