Pep Sala convenç Privat amb el seu directe proper

Fa reviure la llegenda de Sau en les darreres cançons

Privat va omplir-se –unes 800 persones, s’afirmava- en la visita de Pep Sala. El qui va ser conjuntament amb Carles Sabater líders de Sau va mostrar la seva millor versió a Mataró i ho va fer tirant, sobretot, del seu darrer treball tot i que també va repassar algun tema d’altres discs en solitari i amb la Banda del Mar. Pep Sala, a més, i com acostuma a fer, va fer un final amb cançons de Sau que va emocionar el públic present en l’ampla sala mataronina.

Privat ha programat tres concerts de volada per aquest mes d’abril –el mateix Sala, Drexler i Erentxun- i el públic en la primera escomesa va respondre. L’artista a més va saber amarrar-se molt bé a la proximitat que ofereix aquesta sala i va saber buscar en tot moment la gent, amb un cos a cos que va fer la música molt més pròxima i els seus temes més convincents. Del darrer treball amb nom kantià “Crítica de la raó pura” en va repassar quasi tots els títol, sense oblidar-se d’altres discs i sempre amb aquell punt d’humor entre tema i tema del que Sala sempre ha fet gal·la.

Final de Sau
El final de concert va ser merescudament apoteòsic per Sala i la banda que es va comportar de forma envejable amb bona sonoritat en tot moment. Van arribar els temes de Sau que van entendrir un públic “de Sant Jordi” que va vibrar, tan o més que el propi Pepe Sala, amb Onze de Setembre, el Tren de mitjanit o la gran Boig per tu. Van ser moments de malenconia i pell de gallina però no seria just destacar Sala sols per la llegenda de Sau. Molt bon concert l’ofert per aquest musica que amb ungles aguanta el seu lloc dins la música catalana.