Tot a punt per a la sisena edició de l'Install Party

La iniciativa organitzada pel Tecnocampus pretén acostar la tecnologia als més joves

Install Party

El pròxim divendres 6 de març, el Tecnocampus acollirà una nova edició de l'Install Party, un espai on compartir coneixement i posar en comú treballs i projectes tecnològics per part d'estudiants, centres educatius i empreses. Durant el matí, els alumnes de diferents escoles del Maresme mostraran els seus treballs i experiències dutes a terme als seus centres en la fireta tecnològica.

A la tarda serà el torn dels alumnes preuniversitaris (treballs de recerca de batxillerat, treballs tècnics de CFGM o CFGS i projectes de 4t d'ESO) que exposaran els seus treballs STEAM (acrònim dels termes en anglès Science, Technology, Engineering and Mathematics). Un jurat format per professors de la universitat valorarà els projectes i atorgarà premis als treballs guanyadors del concurs.

També durant la tarda hi haurà tallers gratuïts (amb inscripció prèvia) sobre programació de drons i videojocs, efectes especials, tèxtil intel·ligent o Instantdocs (audiovisual) i taules rodones sobre temes com prototipatge ràpid i fabricació digital, disseny de jocs i gamificació, videojocs a l'aula o cultura digital. A més, hi haurà una zona de Marketplace amb demostració de drons i una exposició on empreses d’àmbits com la impressió 3D, els videojocs o la robòtica, entre d’altres, presentaran els últims productes o serveis que estan marcant tendència en el sector.

Més informació i inscripcions: www.xnergic.org