Vols participar en el congrés 4 Years From Now de Barcelona?

El TecnoCampus seleccionarà vuit empreses 'start-up' que vulguin presentar les seves innovacions en la pròxima edició de la fira

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 17 Gener 2020 09:49

Ciutat 2017/2020, 4FYN tecnocampus

El TecnoCampus ha obert una convocatòria per participar en la pròxima edició del congrés 4 Years From Now (4YFN), destinat a empreses emergents que vulguin presentar les seves innovacions al públic.

De totes les inscripcions, el parc tecnològic triarà vuit projectes que podran donar-se a conèixer en un estand dins el pavelló. Les empreses seleccionades també tindran dues entrades gratuïtes per al 4YFN, que permeten l'accés al Mobile World Congres (MWC) el dia 27 de febrer, i se les inclourà en el catàleg oficial d’empreses.

4 Years From Now és una fira tecnològica d'emprenedoria impulsada pel Mobile World Capital Barcelona (MWCapital).

Com participar-hi

Les start-ups que hi estiguin interessades poden inscriure-s'hi fins al 30 de gener omplint el formulari que trobaran a la pàgina web del TecnoCampus (www.tecnocampus.cat).
Addicionalment, i a través del correu electrònic, s'haurà de presentar una breu presentació de l’empresa seguint els criteris establerts en les bases de participació, que es troben en la mateixa pàgina web.

Cada candidatura seleccionada haurà d’abonar 200 euros (IVA exclòs) en concepte de dret de participació. La publicació dels resultats es farà durant la primera setmana de febrer, i el pagament s'haurà de fer efectiu abans del dia 15 del mateix mes.