Durant el 2019 s'han constituït fins a deu noves cooperatives

Ha estat possible gràcies a l'acompanyament que ofereix l’Ateneu Cooperatiu del Maresme per a la seva formació

  • Coop Maresme // Foto: Coop Maresme
  • Dilluns, 13 Gener 2020 10:02

Ciutat 2017/2020, 1900 cooperadors

L’Ateneu Cooperatiu del Maresme ofereix acompanyament per a la constitució de noves cooperatives, i és en aquest marc que fins a deu cooperatives han esdevingut realitat durant el curs 2018-2019. Algunes d'elles són:

Agència Talaia

La Talaia és una agència de comunicació i continguts. De comunicació perquè, tal com expliquen elles, parteixen de la base que la manera com s’expressen és la garantia per ser escoltades. A més, sumen experiències en gestió comunicativa que els permeten treballar en diferents projectes amb diferents interessos i públics.

Arbre de Vida

El centre de dia Arbre de Vida és una cooperativa de treball sense ànim de lucre creada amb l’objectiu de proporcionar una atenció individualitzada allunyant-se de les aglomeracions i del tracte generalitzat. Ofereixen un servei que gira al voltant de la persona en situació de dependència i que li permet continuar desenvolupant la seva vida en el seu entorn social i familiar. Sempre oferint un tracte personalitzat, amb respecte i afecte.

Moixaina

Moixaina és un grup de diversos professionals provinents de l’àmbit artístic, pedagògic i terapèutic que, des de l’any 2005,  treballen acompanyant els processos de creixement dels infants i dels adults.

Centre Holístic Ohana

Ohana és un espai orientat a donar suport holístic a les persones en l'àmbit psicosocial i de salut corporal i a resoldre de forma positiva conflictes personals i interpersonals.

Quokka Experiències, SCCL

Guies de natura que organitzen sortides dinàmiques, educatives i cooperatives en parcs naturals de Catalunya.

A més també es van constituir les cooperatives Fragile Movement, Som Aigua, Harim Style, Promoeco i En Transició. I enguany ja s’està treballant per fer realitat el Supermercat cooperatiu, projecte guanyador de la Pepa Maca 2019.

Informació de contacte:
www.coopmaresme.cat // twitter.com/coopmaresme // facebook.com/coopmaresme